Kontakta eller boka Mohamed

Podcasten Klassresan

I intervjupodcasten Klassresan träffar programledare Mohamed El abed kända och okända gäster som delar med sig av sin klassresa.

 

Mohamed El Abed programleder den populära intervjupodcasten Klassresan. Där gör han längre intervjuer med kända och okända gäster som delar med sig av sin klassresa.

 

Klassresan är en podcast om hur samhället fungerar och som bjuder på skratt, tårar och en djupare förståelse om konsten att vara människa.

 

Sedan våren 2014 så är även Klassresan en talkshow med publik en gång i månaden på Kulturhuset i Stockholm.

 

Mohamed har arbetat många år med stadsutveckling, integration och kultur. Han har också framgångsrikt drivit flera stora projekt både ideellt och inom näringsliv.

 

 

 

Under 2009 drev han Pressklubben Desken på restaurang 1900 i Stockholm med stor framgång. 2013 utsågs han till en av årets uppstickare av tidningen Shortcut för Klassresan. Priset går till de som vågar sticka ut. Mohamed har haft flera styrelseuppdrag bland annat som styrelseledamot för Rättviseförmedlingen.

 

2008 fick Mohamed Emanuel Sideas stipendium för ”För sina prestationer i en anda av oliktänkande, sitt bevisat goda resultat bortom befintliga strukturer, samt sitt tvärkulturella och intersektionalistiska förändringsarbete.”, och 2004 fick han Nelson Mandela-priset.

 

Exempel på uppdrag:

  • Programledare
  • Talk show host
  • Moderator
  • Föreläsningar

 

Förfrågningar om programledning, samtalsledare, föreläsningar, framträdanden med mera kontakta så går det bra att kontakta skriva till mohamed.el.abed@hotmail.com

 

 

För frågor som berör podcasten Klassresan som intervjuer, feedback, tips på gäster med mera så går det bra att kontakta skriva till info@klassresanpodcast.se